fbpx
The holiday village

Stugor vid Vänerns strand

Stugbyn är fint belägen vid Vänerns strand och har 16 stugor (2-, 4- och 6-bädds) för självhushållning*. Alla stugor är utrustade med enkel köksutrustning, bänkspis, kylskåp, microvågsugn samt öppen spis. Fem av våra 6-bäddsstugor har wc inne i stugan, resterande stugor har varsin torrtoalett inte långt från husknuten. Dusch och bastu finns i två olika servicebyggnader.

Stugbeskrivning:

Stuga 36 kvm är fristående enfamiljshus med kök, allrum och ett sovrum med dubbelsäng 160 cm och ett med två våningssängar. I fyra av dessa stugor är husdjur välkomna och då måste detta anges vid bokning. Fem av de här stugorna har wc inne i stugan och resten har torrtoalett utanför stugan.

Stuga 23 kvm är en fyrbäddsstuga som har ett litet kök, ett litet sovrum med våningssäng och ett allrum med bäddsoffa. Stugan har torrtoalett cirka 50 meter från stugan.

Stuga 19 kvm är våra mindre stugor med en i våningssäng eller dubbelsäng i varje stuga. Stugorna består av ett rum och ett litet kök med pentry. I två av dessa är husdjur välkomna och då måste detta anges vid bokning. Alla dessa stugorna har torrtoalett utanför stugan.

Tvättstuga finns i vår storstuga och går att hyra mot en kostnad. Kontakta receptionen om du vill tvätta.

Se stugpriserna här

Boka

 *Självhushåll:
Som gäst lagar du din egen mat, har med eget sänglinne och handdukar samt städar stugan före avresa. Sänglinne och handdukar finns att hyra (bokas i samband med stugbokningen). Närmaste restaurang är Tössestugan som finns ca 6,5km bort.

Boka stuga