fbpx

Stugor vid Vänerns strand

Stugbyn är fint belägen vid Vänerns strand och har 16 stugor (2-, 4- och 6-bädds) för självhushållning*. Alla stugor är utrustade med enkel köksutrustning, bänkspis, kylskåp, microvågsugn samt öppen spis. Stugorna har varsin torrtoalett inte långt från husknuten. En av stugorna har egen förbränningstoalett. Dusch och bastu finns i två olika servicebyggnader. I en gemensam storstuga finns tillgång till trådlöst Internet (wi-fi) samt ett större kök. Dessutom finns där även Tv-rum, tvättstuga och samlingslokal där du kan spela pingis, sällskapsspel eller läsa en bok.

Stugbeskrivning:

Stuga 36 kvm är fristående enfamiljshus med kök, allrum och ett sovrum med dubbelsäng och ett med två våningssängar. I fyra av dessa stugor är husdjur välkomna och då måste detta anges vid bokning.

Stuga 23 kvm är en fyrbäddsstuga som har pentry, ett sovrum med våningssäng och ett allrum med bäddsoffa.

Stuga 19 kvm är våra mindre stugor med en i våningssäng i varje stuga. Stugorna består av ett rum med pentry och det finns även en enklare bäddsoffa att tillgå som ytterligare en sängplats. I en av dessa är husdjur välkomna och då måste detta anges vid bokning.

Se stugpriserna här

Boka

 *Självhushåll:
Som gäst lagar du din egen mat, har med eget sänglinne och handdukar samt städar stugan före avresa. Sänglinne och handdukar finns att hyra (bokas i samband med stugbokningen). Närmaste restaurang är Tössestugan som finns ca 6,5km bort.

Boka stuga