fbpx
Bröllop och fest vid Vänerns strand

Bröllop och fest vid Vänerns strand

Fira ert bröllop i vackra Dalsland. Hos oss har du möjlighet att ha ditt bröllop och fest/event/konferens vid Vänerns strand efter dina önskemål, varför inte viga er på klipporna vid Vänerns strand och övernatta i egen stuga med sjöutsikt. Sammanlagt har vi 80 bäddar så att både ni och gästerna kan sova över.

Bröllop

Vi kan erbjuda en möjlighet att ordna ert bröllop och fest vid Vänerns strand och varför inte hyra hela stugbyn för ert bröllop? Då kan gästerna kan bo kvar och festen kan pågå under flera dagar. Med 16 stugor och totalt 80 bäddar. Kanske vill ni ta med gästerna ut till en av öarna och viga er där? Efteråt fortsätter ni sen kvällen med god lokal mat i vår storstuga eller under bar himmel. Hör av dig till oss med dina önskemål.

Fest

En vackrare plats att ha födelsedagskalas eller fest på får man leta efter. Med 16 stugor och 80 bäddar, kan gästerna bo kvar och festen kan pågå under flera dagar. Vi har kajaker och båtar som ni kan hyra och göra en utflykt till en av öarna i Tösse skärgård tillsammans. Tack vare bra lokala samarbeten kan vi erbjuda lokal mat med hög kvalité. Hör av dig till oss med dina önskemål.

Konferens

När ni bokar er konferens hos oss så har ni goda möjligheter att förena nytta med nöje och få en aktiv konferens. Varför inte ha konferens utomhus om ni inte vill samla er i vår storstuga. Därefter kan ni ta en båttur, fiska, paddla kajak eller bada. Även om Rolfskärrs stugby är en fantastisk plats så kan ni ta en rundtur i närområdet och passa på att upptäcka flera delar av Dalsland tillsammans.

Event

Vill ni som företag eller förening anordna ett event så finns det fina möjligheter hos oss på Rolfskärrs stugby. Inte minst med tanke på de motionsspår, båtar, kajaker, Stand Up Paddle som finns hos oss så lämpar det sig bra för träningshelg, kick-off, hundträffar, yoga-helg eller vad ni önskar.

Kontakta oss för prisförslag på festlokal, boende och catering med lokalproducerad mat. Möjligheten finns även att ordna med maten själv om man så önskar. Sammanfattningsvis kan ni få det bröllop, fest, konferens eller event ni vill ha.