Stugor

Stugbyn (belägen fint vid Vänerns strand) har 16 stugor (2-, 4- och 6-bädds) för självhushåll*. Alla stugor är utrustade med komplett köksutrustning, bänkspis, kylskåp, micro samt öppen spis. Det finns duschar och bastu i två olika servicebyggnader. En av stugorna har torrtoalett inbyggd. I en gemensam storstuga finns tillgång till trådlöst Internet (wi-fi) större kök, tv-rum, tvättstuga och samlingslokal med bl a pingisbord, böcker och spel.

Stugbeskrivning:

Stuga 36 kvm är fristående enfamiljshus med kök, allrum och två sovrum (totalt 6 bäddar). I fyra av dessa stugor är husdjur välkomna (måste anges vid bokning). Varje stuga har sin egen torrtoalett utanför stugan.

Stuga 23 kvm är fyrbäddsstugor som har pentry, ett sovrum och ett allrum med bäddsoffa. Varje stuga har sin egen torrtoalett utanför stugan.

Stuga 19 kvm är våra mindre stugor med 2 bäddar i varje stuga. Stugorna består av ett rum med pentry och det finns även en bäddsoffa att tillgå som ytterligare en sängplats. I en av dessa är husdjur välkomna (måste anges vid bokning). Varje stuga har sin egen torrtoalett utanför stugan.

Se stugpriserna här

Boka

 *Självhushåll:
Som gäst lagar du din egen mat, har med sänglinne och handdukar samt städar stugan före avresa. Sänglinne och handdukar finns att hyra av stugvärden vid behov.

Boka stuga