fbpx

Stugor

Stugbyn är fint belägen vid Vänerns strand och har 16 stugor (2-, 4- och 6-bädds) för självhushållning*. Alla stugor är utrustade med enkel köksutrustning, bänkspis, kylskåp, microvågsugn samt öppen spis. Stugorna har varsin torrtoalett inte långt från husknuten. En av stugorna har egen förbränningstoalett. Dusch och bastu finns i två olika servicebyggnader. I en gemensam storstuga finns tillgång till trådlöst Internet (wi-fi) samt ett större kök. Dessutom finns där även Tv-rum, tvättstuga och samlingslokal där du kan spela pingis, sällskapsspel eller läsa en bok.

Stugbeskrivning:

Stuga 36 kvm är fristående enfamiljshus med kök, allrum och två sovrum (totalt 6 bäddar). I fyra av dessa stugor är husdjur välkomna och då måste detta anges vid bokning.

Stuga 23 kvm är fyrbäddsstugor som har pentry, ett sovrum och ett allrum med bäddsoffa.

Stuga 19 kvm är våra mindre stugor med 2 bäddar i varje stuga. Stugorna består av ett rum med pentry och det finns även en bäddsoffa att tillgå som ytterligare en sängplats. I en av dessa är husdjur välkomna och då måste detta anges vid bokning.

Se stugpriserna här

Boka

 *Självhushåll:
Som gäst lagar du din egen mat, har med eget sänglinne och handdukar samt städar stugan före avresa. Sänglinne och handdukar finns att hyra av stugvärden vid behov. Närmaste restaurang finns ca 7,5km bort.

Boka stuga