fbpx

Fiskepaket 1-3/10

Vill du få tips på hur du fångar den riktigt stora gäddan, testa på trollingfiske och tillsammans med likasinnade sitta runt en brasa och ljuga ihop sanna fiskehistorier? Då är det här paketet något för dig.

Vid ankomst på fredag får ni tillgång till er stuga och båt från kl. 15. Kvällsmat och fika serveras i storstugan mellan 18-19.30. Efter frukost på lördag blir det 4 timmars trollingfiske med guide (max 3 pers/båt). Under den guidade turen får ni inte enbart lära er hur trollingfiske går till, utan även tips på teknik och bra platser för spinnfiske så att ni kan ge er ut senare på dagen och prova fiskelyckan på egen hand!

Senare på kvällen tillagar vi tillsammans dagens fångst över öppen eld, förutsatt att både ni och guider skött sig och dragit upp några baddare förstås, men det tror och hoppas vi på! Efter söndagens frukost kan ni åter ge er ut på Sveriges största sjö och prov fiskelyckan innan det är dags att återvända hemåt. Utcheckning sker senast kl 17.00.

Det här ingår:
Guidad fisketur (trolling) med utbildad fiskeguide
Del i 6-bäddsstuga (max 4 pers/stuga) eller 2-bäddsstuga (önskemål om egen stuga anges i ”meddelande”)
Båthyra 4 m båt med 4 hp (2 pers/båt)
2 x frukost
1 x lunchpaket
2 x middag
Sänglinnen
Slutstäd
Tillgång till bastu
Fiskeutrustning

Pris 4500:-/person

Sista bokningsdag 20210925. Boka här på vår sida. Var noga med att ange rätt datum för att paketet ska dyka upp i listan. Det går även att mejla info@rolfskarr.com eller ringa 0532-21055.

Max 12 deltagare. Vid färre en 6 deltagare ställer vi in. Avbokning senast 20210924.

Genomförs i samarbete med Woutdoor

Boka stuga