fbpx

Fiske

Fiske i Vänern är något som lockar många och Vänern är ett av Sveriges mest laxrika vatten och här finns det även gott om både aborre, sik och gädda för att nämna några. En rogivande fisketur är ett minne för livet och att sedan få grilla fångsten på stranden gör lyckan total. Kasta ut linan direkt från klipporna nedanför stugan eller hyr någon av våra båtar.

Spöfiske i Vänern är gratis inom Rolfskärrs vidsträckta sjöområde (medtag eget fiskespö). Det finns dock vissa regler att ta hänsyn till. Du hittar mer information på Länsstyrelsens hemsida.

För dig som vill lära dig mer om fiske i Vänern och som är ute efter något mer än en rogivande tur genomför guidade fisketurer i samarbete med Woutdoor. Ring på 0532-21055 eller mejla info@rolfskarr.com för pris.

1-3/10 erbjuder vi ett fiskepaket tillsammans med erfarna guider från Woutdoor. Paketet passar dig som är nyfiken på fiske och vill lära dig mer för att kunna dra upp de stora baddarna. För mer info om vad som ingår samt bokning, klicka på den blåmarkerade länken ”fiskepaket”.

Tips på andra lokala fiskeguider är Sportfishing Dalsland.